Headerdef-nieuw

DPS is in 1990 gestart als een electronic design and prepress workshop, werkend volgens het principe: Jij het idee, wij de uitvoering. En daar beginnen we het liefst direct mee. Dat begin kan het ontwerp zijn, of als dat er al ligt, de opmaak en daarna alles wat nodig is om het geheel op papier of op het scherm te krijgen. Niet meer, niet minder. In 2018, nu met meer dan 25 jaar ervaring in het grafimediavak, werken we nog volgens hetzelfde principe en we hebben daar nog steeds heel veel aardigheid in.

Jongens zijn we – maar aardige jongens, al zeggen we ’t zelf

(vrij naar Nescio, De Titaantjes)

Davy van der Elsken, vormgeving, prepress etc.
LinkedIn Davy
Bel 020 3449412
of stuur een mailtje naar Davy

Raymond van Donk, vormgeving, prepress etc.
LinkedIn Ray
Bel 020-3449411
of stuur een mailtje naar Ray

Tom Brinkmann, prepress, administratie en traffic
LinkedIn Tom
Bel 020 3449417
of stuur een mailtje naar Tom

Hoe kun je ons bereiken

Vanaf het Leidseplein (tram 1, 2 en 5 of bus 145 en 170) loop je langs de rechterzijde van de Stadsschouwburg en de Melkweg rechtdoor tot aan het parkeerterrein op het Raamplein.
Je kunt ook de Marnixstraat inlopen. Ons pand bevindt zich op de hoek schuin tegenover Hotel de Paris en theater De Krakeling. Trams 7 en 10 of bus 170, 172 en 145 stoppen bij ons voor de deur. Als je met de auto komt kun je deze op het parkeerterrein bij ons voor de deur parkeren.

De werkplaats, Raamplein 44A, Amsterdam

Geweldige werkplek in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Leidseplein. Gek genoeg vind je veelal een parkeerplaats in de buurt, voor je fiets is er altijd gratis plek en de trams en bussen stoppen voor de deur. Wij zijn er gewoonlijk van 09:00 tot 18:00 uur, dan is iedereen welkom die van z’n creatieve ei af wil. Bel Ray of Tom voor een afspraak.

One click away, info@dpsonline.nl

Leuk of niet leuk, nieuwe communicatie technologie vervangt het persoonlijke contact in veel gevallen. (Waar is de glorietijd van de immer telefonerende brommerkoerier, die met elke proef op en neer racete?) De tijdwinst die we met PDF, e-mail, de FTP-server en DPS-Dropships boeken, is aanzienlijk en bij veel klussen speelt tijd een cruciale rol. Volg ons ook op Twitter.

Contactgegevens

DPS Design & Prepress Studio (de werkplaats)
Raamplein 44a
1016 XK Amsterdam
Telefoon: 020 344 94 10